En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla tutulmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, elan çokça ciddi hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat izleme eden bir firmayız.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişesen güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını mahiyet saha, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj Yangın Kapısı Fiyatları aşamasında dosdoğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara akla yatkın biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış sağlamlar.

Misil nüshası: Binaların kez nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir adet müstacel çıkış bapsı dünya almalıdır. Güçlü katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page